10:00 - 18:00
Пн. - Пт.
5 помилок у догляді за проблемною шкірою, які роблять всі

ПОМИЛКА № 1. Хаотичний догляд ‒ одна з найчастіших помилок, що зустрічається при лікуванні шкіри з акне. У періоди загострення не варто в паніці перебирати один засіб за іншим, змінюючи догляд кожні кілька днів в пошуках того, що допоможе. Так ви тільки погіршуєте стрес і висипань стане ще більше.

ПОМИЛКА № 2. Починати доглядати за шкірою активно, а потім кидати все на самоплив.

ПОМИЛКА № 3. Відсутність терпіння в боротьбі з акне. 

ПОМИЛКА № 4. Видавлювання. Встояти від видавлювання вмісту запального елемента або закритого комедона дійсно непросто. Відучайте себе від цієї шкідливої звички, здатної звести нанівець все лікування, а також залишити на довгу пам'ять про себе неестетичні рубці. Позбутися від прищів таким чином не вийде, а ось занести або рознести інфекцію можна запросто.

Перестань постійно розглядати себе в дзеркало: так бажання видавити запальний елемент або чорну цятку тільки наростає. 

ПОМИЛКА № 5. Використання занадто великої кількості косметичних засобів. Намагаючись якомога швидше позбутися від запальних елементів, багато хто використовує цілий арсенал косметичних засобів  різних марок, з різними складами та, що найшкідливіше для шкіри, абсолютно різних за дією і нерідко непоєднуваних за формулами. Як наслідок ‒ шкіра стає гіперчутливою, її захисні функції серйозно порушуються, запалення посилюється, бактерії починають розмножуватися більш активно. 

NB! Підбирати «солянку» з різних засобів повинен косметолог / дерматолог. 

З турботою, DeLav cosmetics

Коментарі

Написати коментар