10:00 - 18:00
Пн. - Пт.
Чому крем для шкіри навколо очей викликає набряклість, хоча склад крему хороший?

Відповідає косметолог-естетист Лариса Демченко

Багато хто скаржиться, що не може користуватися кремами для шкіри навколо очей через набряклість в цій області.

Одна з причин - неправильне нанесення крему.

ЩОБ ТАКОГО НЕ ВІДБУВАЛОСЯ:

  • Шукаємо край орбітальної кісточки під оком і наносимо крем суто по цьому контуру, заходячи за гусячі лапки (промінчики щастя), переходячи на надбрівну дугу під бровою.
  • Не наносьте крем близько до вій, тому що він потрапляє на  контур вій, а потім на слизову оболонку ока. Через це виникає подразнення або набряк. 
  • Ні в якому разі не наносьте засіб на рухому верхню повіку.
  • Наносьте крем по масажних лініях. Розподіліть крем безіменним пальцем і точково наносьте на область навколо очей. Першу точку ставимо у зовнішнього куточка ока, далі – кілька точок під оком до перенісся, потім – від перенісся під бровою. Легкими рухами, не розтягуючи шкіру, розтираємо крем по тому ж напрямку: від зовнішнього куточка ока до перенісся і від перенісся під бровою.
  • На ніч крем для контуру очей рекомендуємо наносити за 2 години до сну. Якщо ви схильні до набряків, особливо вранці, наносьте крем за 3 - 4 години до сну.

Однією з причин набряків обличчя і одутлості в області навколо очей є малорухливий спосіб життя (гіподинамія). Зі своєї багаторічної практики хочу відзначити, що як тільки в житті людини (особливо після 40 років) з'являється спорт і активний спосіб життя, то зазвичай ця проблема зникає сама собою. ЗАЙМАЙТЕСЯ СПОРТОМ!

ЛАЙФХАК. Наносьте крем для шкіри навколо очей в область так званого третього ока. Тим самим ви сповільните появу зморшок в цій області і скоротите вже наявні.

Коментарі

Написати коментар