10:00 - 18:00
Пн. - Пт.
Ваші запитання про гіалуронову кислоту

Чи можна використовувати  сироватку з гіалуроновою кислотою як самостійний засіб?

Як самостійний засіб сироватку з гіалуроновою кислотою краще не використовувати. Радимо завжди наносити після сироватки крем за вашими показаннями.

Чи можна використовувати сироватку з гіалуроновою кислотою в догляді за губами?

Не лише можна, а й потрібно. Але обов’язково після сироватки наносьте живильний або зволожувальний крем.

Чи можна використовувати гіалуронову кислоту в догляді за шкірою шиї та зоною декольте?

Так. Оскільки шкіра в зоні шиї та декольте має мало сальних залоз, клітини швидко втрачають вологу. Тому засоби з гіалуроновою кислотою стануть незамінними помічниками для догляду за шкірою в цих зонах.

Як краще наносити гіалуронову кислоту на шкіру?

Будь-який засіб, що містить у своєму складі гіалуронову кислоту, краще за все наносити на вологу шкіру. Таким чином, молекули гіалуронової кислоти притягнуть більше вологи, що сприятиме кращому зволоженню шкіри.

Скільки разів на день можна використовувати засоби з гіалуроновою кислотою?

Косметику з гіалуроновою кислотою рекомендується використовувати двічі на день ‒ вранці та ввечері.

Чи можна використовувати засоби з гіалуроновою кислотою щодня?

Так, можна. Гіалуронова кислота не викликає звикання, а тому може використовуватися щоденно. До того ж гіалуронова кислота, що міститься в косметичних засобах, компенсує її дефіцит у шкірі та допомагає запобігати появі ранніх ознак старіння.

Чи можна використовувати засоби з гіалуроновою кислотою під час вагітності?

Не лише можна, а й потрібно. Адже під час вагітності шкіра особливо потребує гіалуронової кислоти.

З якого віку можна користуватися гіалуроновою кислотою?

Гіалуронова кислота не має вікових обмежень для застосування. Косметику, що містить гіалуронову кислоту, можна використовувати в будь-якому віці залежно від показань.

Чи можна користуватися гіалуроновою кислотою при вугровому висипі?

Так, можна. Гіалуронова кислота не закупорює пори, не викликає появу комедонів та допомагає нормалізувати виділення шкірного сала. Але для того, щоби підібрати правильний косметичний засіб із гіалуроновою кислотою необхідно звернутися за консультацією до фахівця (косметолога або дерматолога). 

Чи є необхідність застосовувати гіалуронову кислоту при жирному типі шкірі? 

Шкіра будь-якого типу може відчувати стан зневодненості та чутливості. І жирна шкіра – не виняток. Тому засоби з гіалуроновою кислотою потрібні жирній шкірі так само як і сухій. 

Чи є протипоказання для використання гіалуронової кислоти?

Гіалуронова кислота є природним компонентом шкіри, тому жодних протипоказань для використання не має, окрім індивідуального несприйняття цього компоненту.

Чи можна використовувати гіалуронову кислоту веганам?

Так, можна, оскільки в косметології використовується гіалуронова кислота не тваринного походження, а штучно синтезована.

Чи можна використовувати гіалуронову кислоту взимку?

Не тільки можна, а й потрібно. Адже взимку шкіра під дією морозу, вітру та пересушеного повітря в приміщеннях страждає від сухості. Але робити це потрібно дотримуючись певних правил: у холодну пору року зволожувальні засоби використовують виключно у вечірньому догляді за шкірою.

Чи підходить гіалуронова кислота чоловікам?

Так, підходить. Для молодих людей ‒ це спосіб сповільнити процеси старіння шкіри, для чоловіків старшого віку ‒ можливість розгладити вже наявні зморшки та надати шкірі еластичності.

Коментарі

Написати коментар