10:00 - 18:00
Пн. - Пт.
Особливості догляду за шкірою навколо очей

Всі ми знаємо, що шкіра навколо очей потребує особливої уваги. А все тому, що шкіра в цій зоні відрізняється від шкіри обличчя. По-перше, вона тонша, по-друге, в ній практично немає сальних залоз і по-третє, в ній мала кількість колагену та еластину. Тому вона потребує спеціального догляду.

Особливості догляду за зоною навколо очей розглянемо нижче.

1. Перше і найголовніше - це правильне очищення, адже забруднення можуть прискорити передчасне старіння шкіри. Очищення необхідно проводити щодня за допомогою спеціальних засобів, призначених саме для очищення шкіри навколо очей.

2. Використовуйте косметичні засоби, спеціально призначені для догляду за цією ніжною зоною. Креми, призначені для догляду за шкірою обличчя використовувати не рекомендується, тому що вони можуть містити активні інгредієнти, які можуть спровокувати набряки та подразнення.

3. Крем наносьте вранці та ввечері. Вранці - за 15 хвилин до нанесення макіяжу, ввечері не пізніше ніж за 2-3 години до сну, щоб уникнути набряків вранці.

4. При нанесенні крему не розтягуйте шкіру навколо очей, тому що це може призвести до утворення зморшок. Наносьте крем легкими постукуваннями подушечками безіменних пальців по орбітальній кісточці.

5. Не наносьте крем близько до лінії росту вій і на верхню рухливу повіку, тому що це може спровокувати набряк.

6. Захищайте шкіру навколо очей від УФ-випромінювання не тільки влітку, а й протягом усього року.

Коментарі

Написати коментар