10:00 - 18:00
Пн. - Пт.
DMAE - чарівник, що відновлює шкіру

В усі часи люди хотіли залишатися молодими та гарними. Для цього вони шукали фонтани молодості та винаходили різноманітні еліксири. В наш час бажання людей залишилося незмінним - вони так само хочуть залишатися молодими. Але на відміну від наших предків зробити це їм набагато простіше, тому що косметологія пішла далеко вперед і пропонує засоби для догляду за шкірою з унікальними компонентами.

Одним з таких дивовижних компонентів є DMAE, який прийшов в косметологію з медицини, де його активно використовують у препаратах для лікування аутизму і хвороби Альцгеймера, покращення концентрації уваги, підвищення настрою та фізичної активності. При цьому літні пацієнти, які приймали препарати з DMAE, відзначили у себе несподіваний «побічний» ефект - їх шкіра помітно підтягнулася, контури обличчя стали чіткішими, зморшки розгладжуються, а колір обличчя став красивим і рівним.


Що ж це за чудовий компонент з такою незвичайною назвою?

DMAE (диметиламіноетанол або деанол) - органічна речовина, яка виробляється в невеликих кількостях нашим мозком і є будівельним матеріалом для холіну (вітаміну В4) та ацетилхоліну, двох компонентів, необхідних для здоров'я нервової системи та всього організму в цілому. А ще DMAE у великих кількостях міститься в жирних сортах риби (скумбрія, сардина, анчоуси, лосось).


Як же працює DMAE, потрапляючи в наш організм?

В першу чергу він підвищує рівень холіну (вітаміну В4) в організмі. Цей водорозчинний вітамін необхідний для створення ацетилхоліну, речовини, яка тонізує всі тканини. З віком вироблення ацетилхоліну знижується, тому м'язи та шкіра втрачають еластичність і поступово обвисають, а DMAE підвищує рівень ацетилхоліну скрізь, де ця речовина присутня, включаючи й шкіру. Ацетилхолін збільшує швидкість передачі імпульсів між нервовими клітинами та від нервових клітин до м'язів. М'язи, при цьому скорочуються, в результаті чого шкіра підтягується і розгладжується, покращуються контури обличчя.

По-друге, DMAE підвищує рівень фосфатидилхоліну, жирної кислоти (ліпіда), яка утворюється з холіну. Фосфатидилхолін володіє антиоксидантною дією та захищає клітини шкіри від пошкодження вільними радикалами. А вільні радикали, як відомо, послаблюють захисні функції шкіри, руйнують волокна колагену та еластину та викликають її передчасне старіння.

По-третє, DMAE запускає процес, в ході якого організм позбавляється від ослаблених або пошкоджених клітин, на заміну яким приходять молоді та здорові, прискорює відновлення тканин. Виводить з організму ліпофусцин (продукт життєдіяльності клітин), який накопичується нашим організмом впродовж життя та призводить до появи вікових пігментних плям.У складі косметичних засобів цей дивовижний компонент безпечний абсолютно для всіх типів шкіри та навіть самої чутливої, а його дія проявляється вже через кілька хвилин після нанесення.


До числа найбільш значущих корисних властивостей DMAE відносяться:

  • Боротьба з в'ялістю шкіри, її зволоження і покращення зовнішнього вигляду.
  • Збільшення вироблення колагену.
  • Розгладження глибоких зморщок.
  • Моделювання овалу обличчя.
  • Позбавлення від «гусячих лапок», набряків і темних кіл під очима.
  • Покращення форми та повноти губ.
  • Боротьба з пігментними плямами.
  • Заспокійлива дія на запалену і чутливу шкіру.
  • Захист від дії вільних радикалів.
  • Уповільнення процесів старіння шкіри.

Тому, якщо ви хочете, щоб шкіра завжди виглядала молодою та гарною, почніть використовувати продукти з DMAE вже сьогодні.


Цікаві факти про DMAE.

1. У дослідженні, яке фінансувалося компанією Johnson & Johnson, були представлені наступні результати місцевого застосування DMAE протягом тижня:

  • Стан шкіри навколо очей покращився на 75-90%.
  • Шкіра підтягнулася і покращилися контури обличчя.
  • Скоротилися зморшки та заломи на лобі.

У тестуванні брали участь 33 добровольці у віці від 36 до 59 років. Оцінка стану шкіри проводиться шляхом експертної оцінки фотографій до і після.

2. Безпека та ефективність DMAE були підтверджені подвійним сліпим плацебо-контрольованим дослідженням, в якому взяли участь 156 добровольців у віці від 35 до 60 років. Через 16 тижнів група DMAE показала значне покращення загального зовнішнього вигляду шкіри та зменшення зморшок на лобі. Добровольці продовжували використовувати DMAE протягом 12 місяців, після чого сукупні оцінки підтвердили безпеку DMAE як інгредієнта для місцевого застосування.

3. Дослідження на тваринах показало, що DMAE нетоксичний і не викликає алергії на шкірі.

 

Коментарі

Написати коментар